De Koninklijke Serres van Laken
De Koninklijke Serres openen van (vanaf) 21 april tot 11 mei 2018.Ontdek hier de voorziene toegankelijkheid voor het bezoek van de Koninklijke Serres van Laken.

Gedurende heel deze periode, is er een korter bevoorrecht parcours voor personen met beperkte mobiliteit voorzien. Dit parcours biedt jullie een wandeling aan van 1,1 km waarbij alle trappen werden aangepast met behulp van hellende vlakken. Ze hebben een lengte van maximaal 3,5 m en een percentage variërend van 10 tot 19%. De meeste van de buitenpaden zijn in kassei of aarde, met een helling van 5%. Als u dat wilt, blijft het bezoek van alle Koninklijke Serres mogelijk, maar er zijn geen specifieke aanpassingen.
Bevoorrechte dag: Op dinsdag 8 mei wordt het parcours aangepast voor personen met beperkte mobiliteit. Op deze dag, zal het bevoorrecht parcours tot bijna over het hele domein, van de Koninklijke Serres, strekken. De individuele hulp voor personen in rolstoel, aangeboden door vrijwilligers van Defensie, kan hier en daar langere wachttijden veroorzaken. Een fiche « Accescity » met geplande aanpassingen voor deze bevoorrechte dag, zal op maandag 7 mei 2018 beschikbaar zijn..

Een fiche « Accescity » met geplande aanpassingen voor deze bevoorrechte dag gaan op maandag 7 mei beschikbaar.


Om de fiche « Accescity » voor de opening van de de Koninklijke Serres van Laken te raadplegen, cliquez-ici.


Om fiche « Accescity » voor de opening van de de Koninklijke Serres van Laken voor 8 meilleur te raadplegen, cliquez-ici.
Powered by ManAct.net